Prof. Şentop’un Ziyareti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop Hasan Gümüş’ü ziyaret etti. Anayasa Platformu’nun üçüncüsünü düzenlediği ‘Anayasa Vatandaş Toplantıları’ için 05 Şubat 2012 günü Edirne’ye gelen anayasa hukukçusu Prof. Şentop, programının ardından Edirne Mimar Sinan Vakfı Balkan Kültür Merkezi’nde Hasan Gümüş’ü ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Gümüş ile eskiye dayalı dostlukları olduğunu belirten Şentop, yeni ve sivil bir anayasa için katılımcı ve uzlaşmacı bir ruhla sivil toplumla birlikte hareket etmeye çalıştıklarını kaydetti. Hasan Gümüş de kaliteli ve gayretli bir akademisyen ve siyasetçi olarak tanıdığı Şentop’u yakın bir tarihte Edirne’de ağırlamak istediklerini belirterek kendisine çalışmalarında başarılar diledi.
Siyer-i NebiKur'an ve Tefsir

Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop Hasan Gümüş’ü ziyaret etti. Anayasa Platformu’nun üçüncüsünü düzenlediği ‘Anayasa Vatandaş Toplantıları’ için 05 Şubat 2012 günü Edirne’ye gelen anayasa hukukçusu Prof. Şentop, programının ardından Edirne Mimar Sinan Vakfı Balkan Kültür Merkezi’nde Hasan Gümüş’ü ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Gümüş ile eskiye dayalı dostlukları olduğunu belirten Şentop, yeni ve sivil bir anayasa için katılımcı ve uzlaşmacı bir ruhla sivil toplumla birlikte hareket etmeye çalıştıklarını kaydetti. Hasan Gümüş de kaliteli ve gayretli bir akademisyen ve siyasetçi olarak tanıdığı Şentop’u yakın bir tarihte Edirne’de ağırlamak istediklerini belirterek kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

Hasan GÜMÜŞ

Takip Edin...

Sohbet Takvimi

Sohbetler

Ziyaretler

Eserler

Eserler

Kur’an “Oku” ile başlar. Okumanın “dinleme” anlamı da vardır. “Edep’te” dinlemekten başlar”.
Siyer-i NebiKur'an ve Tefsir

ÖNCE DİNLE

Dinleme paylaşmadır.Zordur.Derdini anlatan kişinin derdini dinleme, mutluluğunu anlatan kişinin mutluluğunu dinleme,ana-babanın,hocanın nasihatlerini dinleme hep nefsin ağrına giden işlerdir.

 

HAYAT BEDAVA DEĞİL

Pişmanlığın dört çeşit olduğu söylenir. Günlük pişmanlık,yıllık pişmanlık, ömürlük pişmanlık ve ebedi pişmanlık. Bitmeyen, bitmeyecek pişmanlık ebedi pişmanlıktır. Allah korusun bu dünyadan imansız göçenler bu tür pişman olanlardır. Ebediyen ah vah edeceklerdir bu tür pişmanlar.

 

ALLAH ( C.C. ) VE GÜZEL İSİMLERİ

"O, öyle bir Allah'tır ki O'ndan başka ilah yoktur.Görülmeyeni ve görüleni bilendir.O Rahman ve Rahim.O öyle bir Allah'tır ki kendisinden başka hiç bir ilah yoktur.O malik ve sahiptir, münezzehtir,selamet verendir, emniyete kavuşturandır, gözetip karuyandır, üstündür, istediğini zorla yaptıran,  büyüklükte eşi olmayandır."

 

PEYGAMBER EFENDİMİZ

Biz Müslümanlar en fazla, sevginin yaratıcısı, hem kendisi çok seven, hem de çok sevilen, sevdiklerimizi bize bağışlayan ve sevdiklerimizin sevgisini koymak için bize gönüller veren Cenab-ı Allah’ı, bütün sevgilerin üzerinde bir sevgiyle severiz. İkinci olarak, özü sevgi, mayası sevgi ile karılmış, sevginin yaşayan hali, yürüyen hali, sevginin nasıl yaşanacağını bize gösteren Sevgili Peygamberimizi, Cenab-ı Allah’tan sonra en fazla severiz.